Emmarcat en la campanya Veus el que Beus. Programa per beure menys, des del Servei d'Addicions i Salut Mental, i el Centre d'Acollida i Activitats “La Illeta” s'organitzaren un seguit d'activitats.
TAULA SETMANAL DE CONSUM
ALGUNS CONSELLS
XERRADA COL.LOQUI
La doctora Lourdes Rofes va fer una xerrada col·loqui, amb molta participació, sobre com calcular el consum, I, a partir d'aquí seguir algunes indicacions i consells.
EINES
CALCULA EL TEU CONSUM
UBE
TAULA SETMANAL DE CONSUM
Dilluns
|
Dimarts
|
Dimecres
|
Dijous
|
Divendres
|
Dissabte
|
Diumenge
| |
Matins
| |||||||
Tardes
| |||||||
Nits
|
ALGUNS CONSELLS
QUÈ POTS FER SI CREUS QUE BEUS MASSA O TNES PROBLEMES AMB L'ALCOHOL?
- Pren la primera copa després d'haver començat a menjar
- Pren begudes no alcohòliques per satisfer la set
- Beu a glops petits
- Planifica activitas en els moments en què sols beure
- Considera nous interessos: exercici físic, cinema...
- Evita anar als bars
- Limitar trobades amb gent que beu molt
- Davant de presions socials qeu et forcin a beure, digues amb fermesa: “No, gràcies, avui ja he begut prou”
A MÉS A MÉS:
POTS TRUCAR A A LÍNIA VERDA
(Servei gratuït d'Orientació sobre Drogodependències): 900 900 540
TALLER DE CÒCTELS SALUDABLES
Receptes
MENTOLAT
Ingredients: ¼ de litre de suc de taronja, ¼ de litre de suc de poma, ¼ de litre de suc de préssec, el suc de mitja llimona, glaçons i 2 cullerdades de xarop de menta.
Preparació: es fan els sucs amb la liquadora i es barregen tots amb els altres ingredientsPresentació: preferiblement en una copa de flauta
Aplicació: al migdia o a les vetllades
SORBET DE MANDARINA
Ingredients: ½ libre de suc de mandaerina, 50 grams de sucre I una clara d'ou a punt de neu
Preparació: es fa el suc amb la liquadora o amb l'espremedor. Es barreja amb el sucre, es cogela un dia abans
Presentació: preferiblement en copes de gelat peits amb un plateret, i una cullereta I una fulleta de mandarina
Aplicació: a mig matí o entre plat I plat d'un àpat
No hay comentarios:
Publicar un comentario