viernes, 22 de julio de 2016

21 de Juliol Dia de Record i Homenatge a les Víctimes per Drogues. ARSU-CATNPUD a Barcelona

CATNPUD (Catalan Network People who Use Drugs) és una xarxa creada el 2 de març de 2016 a Barcelona i formada per persones usuàries de drogues i organitzacions afins. CATNPUD forma part de la xarxa europea d'usuaris/àries de drogues EURONPUD (European Network of People who Use Drugs).


Volem fomentar l'acció col·lectiva i desenvolupar iniciatives de visibilització i transformació social, establint un marc organitzatiu de suport per enfortir la capacitat d'organització de les persones usuàries de drogues arreu de Catalunya, participar en la reforma per unes polítiques de drogues més justes i eficaces (com per exemple garantir serveis públics de reducció de danys i riscos, o la regulació del mercat il·lícit de substàncies) així com acabar amb l'estigma social que el consum de drogues suposa.

La declaració de Vancouver, per als drets de les persones usuàries de drogues és la nostra base ideològica i filosofia de la Xarxa.

Actualment la xarxa la formem: APDO (Bcn), AUSAUPAM, AUPAM (Santa Coloma de Gramanet), FAAAT (Barcelona i França), Lleida Compromís ciutadà tecer sector, SAPS (Creu Roja, Barcelona), ARSU (Reus). Qualsevol grup afí o d'interès comú pot col·laborar i formar part de la xarxa, així com persones independents.


@catnpud
info@catnpud.org
www.catnpud.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario