lunes, 26 de septiembre de 2016

ARSU-FESTA a la MANDRILIADA (3 de set. Granja dels Frares)

ARSU-FESTA a la Mandriliada 
3 de setembre, Granja dels Frares (El Morell)






Per quart any consecutiu l’Associació Mandrília ha organitzat la Mandriliada. 

L’associació Mandrília és originària de Reus, coneguda per les representacions teatrals -en clau crítica- com un sopar fictici entre reusencs il·lustres del segle XIX.

La festa alternativa de la Mandriliada començà sent un acte privat entre amics i coneguts i s’ha convertit en un esdeveniment de referència. En aquest sentit, el col·lectiu malgrat reivindicar-se com a reusenc, critica l’Ajuntament de Reus perquè "no ofereix prou espai ni protagonisme a les entitats culturals de joves de la ciutat. Tanmateix mostrem agraïment per l’atenció rebuda al consistori morellenc."

Enguany, la festa ha comptat amb la col.laboració d'una amalgama d'associacions de joves del territori: a més d'ARSU-FESTA, ha participat la Plataforma Cel Net, la colla castellera dels Pataquers de la URV, i concerts a cura de Dj Pantoja, La Morena, Maskarats, Urtica Sound i Albercocks. 


Vista general de l'emplaçament



Parada d'ARSU-Festa





Detall de la zona Chill-out, la funció del qual és proporcionar una zona apartada de descans i tranquil·litat


Detall dels serveis que oferia la parada.



L'anàlisi de substàncies (Test-ING) és una altre dels serveis que ofereix ARSU-Festa. L'objectiu és reduir i minimitzar els riscos derivats del consum de drogues






Imatges d'algunes de les anàlisis realitzades (píndola silver, cocaïna, MDMA i speed )


  


A banda de determinar la puresa o presència de  substàncies, les anàlisis funcionen com un sistema d’alerta sobre substàncies fraudulentes.




També es disposa d’un alcoholímetre i es proporciona assessorament per a conductors. 
(La tassa màxima d'alcoholèmia permesa per conduir es 0,25 i 0,15 per a conductors novells.)






Taulell amb fulletons. Amb la informació que oferim, pretenem augmentar el grau de responsabilització, proporcionar pautes preventives tant per a consumidors com per a no consumidors.





Kit higiènic consum esnifat (disposa de dos rul·los i fulletó preventiu)




Aquest altre kit, conté un preservatiu masculí, lubricant i fulletó informatiu sobre les Malalties de Transmissió Sexual.











.


No hay comentarios:

Publicar un comentario