lunes, 8 de enero de 2018

RESUM DE L'ACTUACIÓ D'ARSU-FESTA A BARRAQUES DE REUS 2017

10 ANYS D'ARSU FESTA

ARSU FESTA és un col·lectiu que té l'objectiu de reduir i minimitzar els riscos derivats del consum de drogues i les relacions sexuals informant, sensibilitzant, fomentant la participació i desenvolupant accions preventives; amb al pretesa d'augmentar el grau de responsabilització individual i col·lectiu, en pro d'una millor convivència.



Els seus principals escenaris d'actuació són els espais d'oci nocturn, entenent-los com formes lliures d'expressió i experimentació de les persones.




Tots els membres d'ARSU FESTA combinen el voluntariat en el projecte, amb la formació i la professionalitat en el món de la Educació Social, Integració Social, Psicologia i Antropologia Social i Cultural.

En ple debat sobre el futur de barraques a Reus, enguany, ARSU FESTA celebra el seu desè aniversari d'activitat; la qual cosa significa que el col·lectiu gaudeix d'un bon bagatge que combina la experiència i les inquietuds d'un equip alhora veterà i novell.  



ARSU FESTA A BARRAQUES DE REUS 2017

Aquest any ARSU FESTA a Barraques ha fet 10 anys i ha gaudit d'un espai adequat ja que estava situat just ala porta principal, afavorint així l'assistència dels participants. D'aquesta manera el nostre equip va poder fer més intervencions.





Les intervencions que es van oferir, van ser ben rebudes per la gent ja que en aquest tipus de festes el què es vol és minimitzar els riscos associats a qualsevol tipus de substàncies.






Segons les dades analitzades varem arribar a la conclusió que a barraques hi ha molta demanda d'alcohol ja que l'alcoholímetre va ser l'eina més utilitzada, afavorint la conducció responsable.





Arsu-Festa va recolzar la campanya de sensibilització als cambrers de barraques sobre la venta i consum d'alcohol a menors.


Un dels productes que va tenir més sortida van ser els preservatius, sent una mostra de què la població més jove està prenent consciència del sexe segur.




El punt menys favorable d'aquest any va ser l'excés dels cossos de seguretat, arribant a conflictes que creiem que no haguessin sorgit de no haver-se comportat d'una manera autoritària.






Bruno i Joan d'ARSU FESTA


No hay comentarios:

Publicar un comentario