jueves, 15 de diciembre de 2016

ARSU DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA (1 des. 2016)

Aquest any el dia de la SIDA  ha estat en dijous a mitja setmana. Els membres de l'Associació A.R.S.U. varem posar a una taula a la plaça de Prim amb tot tipus d'informació de prevenció d'aquesta malaltia aprofitant també per informar d'altres relacionades. 

A més de nosaltres, hi havia el Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Salut Pública de Reus amb les seves taules.

A la plaça, es va celebrar l'acte amb taules d'informació i de repartiment de preservatius: es va donar informació a persones que desconeixen quin es aquest dia.


I, a part, es van llegir uns comunicats sobre la situació actual a la problemàtica de la S.I.D.A.


Patricia Isadora d'ARSU, Noemí Llauradó regidora de salut, i doctor Pere Lindez de Salut Pública Ajuntament de Reus


A l'Hospital nou de Sant Joan, al Servei d'Addiccions i Salut Mental també varem posar un taulell d'informació i repartirem preservatius.

Voldria aprofitar per comentar que l'Ajuntament de Reus no està a l'alçada d'aquests esdeveniments, ja que no ha fet cap tipus d'intervenció informant a les entitats de Reus sobre la celebració d'aquesta jornada. Sembla que no es fa costat a aquest problema, volent ignorar que a Reus també hi han persones que tenen el virus de la S.I.D.A. Espero que el pròxim any, l'Ajuntament de Reus es faci càrrec d'informar d'aquesta jornada, i d'altres que també són importants: com el dia de l'Hepatitis, la sobredosi, dels gays i lesbianes, etc.  
  
NO A LA SIDA, POSEM-HI REMEI ...


Quim Gómez
President de l'Associació Reus Som Útils

No hay comentarios:

Publicar un comentario