lunes, 2 de enero de 2017

SOPAR D'ARSU, NADAL 2016 (23 des. 2016)

Com cada any, per les festes nadalenques els companys d’ARSU hem preparat un sopar per celebrar el Nadal i l’acomiadament de l’any.

El sopar es va fer durant tot el matí i part de la tarda a les instal·lacions de la Illeta. 



El menjar que es va posar a taula consistia en un primer plat de sopa de verdures amb galets, un segon plat de rodó de vedella amb una salsa especial secreta i per postres unes terrines de nata i xocolata. 

I a banda, l’acompanyament de pa, begudes refrescants ( cola, taronjada, llimonada, aigua, etc. ), patates de xurreria, torrons, polvorons, etc. Per últim, varem prendre infusions de té i cafè.





Només acabar de sopar va començar la festa amb música, balls, karaoke, acudits, etc. 



La festa en sí va ser divertida, ho vam passar molt bé amb la participació de tots. I com que tenim experiència d’altres anys, l'organitzatció va ser molt bona a l’hora de muntar i de recollir.

Estem molt contents de la evolució que hem tingut aquest any en la celebracions de les festes populars (Carnestoltes, Sant Jordi, festes de Sant Pere, Castanyada, etc. ) i de reivindicacions als actes relacionats directament amb els usuaris/es de drogues, (Support Don't Punish, Memorial, Dia de l'Hepatitis, la sobredosi, la SIDA, etc. )

ARSU desitja bones festes 
i pròsper any 2017 
a totes les persones d’aquest món.


Quim Gómez
President d'ARSU

No hay comentarios:

Publicar un comentario