viernes, 5 de mayo de 2017

FESTIVAL EUROPEU DE CURTMETRATGES (FEC) 2017

Professionals del Pla d'Accions sobre Drogues i el Servei d'Addiccions i Salut Mental de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus han col·laborat, un any més, al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC), que ha tingut lloc a Reus.


Concretament, des de 2006, organitzen l'espai "Drugmetratges", on a partir de la projecció de curts presentats al festival s'obre un fòrum de debat amb la participació d'estudiants d'entre els 14 i els 18 anys de diferents centres educatius de la ciutat.

L'objectiu és que els joves prenguin consciència crítica dels riscos que pot tenir el consum de substàncies psicoactives i adquireixin recursos que els permetin afrontar amb menys risc les situacions en les que es poden trobar.



Aquest any la proposta guanyadora ha estat "Efectes" de Judith Martos i Ainhoa Calbet, un minicurt que presenta amb humor una temàtica d'actualitat, la normalització del consum del cànnabis entre els joves.

El FEC és un festival de cien dedicat a curtmetrates de ficció europeus, únic d'aquestes característiques a tot Catalunya i amb seu a Reus.




No hay comentarios:

Publicar un comentario