martes, 2 de mayo de 2017

XERRADA SOBRE NUTRICIÓ, SALUT I LA IMPORTÀNCIA DE L'AMBIENT (29 mar. 2017)




El passat dimecres 29 de març  a La Illeta es va fer una xerrada sobre salut i nutrició. Aquesta activitat s'emmarca dins algunes iniciatives i col·laboracions que es centren en els hàbits d'alimentació quotidians.


(Programa RÀDIO LIBERARSU "La importància de menjar peix blau. Part I" i "La importància de menjar peix blau. Part II" amb la participació del metge José Manuel Fernández comentant alguns aspectes importants de la ingesta d'omega 3 entre la població general i els usuaris de drogues en particular) 




La xerrada la va dur a terme en Lluís Oliach, psicòleg ambiental i conductual. Concretament, la xerrada va girar entorn 3 eixos temàtics: control del sucre afegit, el plat saludable, i l'entorn.



Podeu consultar el power point on s'especifiquen alguns dels consums quotidians que fem de sucre.





No hay comentarios:

Publicar un comentario