martes, 6 de junio de 2017

TALLER DE CUINA. MONGETES AMB PATATA I PIT DE POLLASTRE (24/05/2017)




Aquesta setmana hem preparat un plat sa, típic de la dieta mediterrània: mongeta fresca amb patata i pit de pollastre.


-Primer, hem hagut de partir les bajoques i retallar-ne les puntes




Després, les hem bullit en aigua.





Paral·lelament, hem fet un sofregit de ceba i tomàquet ratllats.





A banda, hem preparat el pit de pollastre a daus, retallant-hi el greix.



Aquesta vegada, la cuina ha estat a càrrec d'en Manuel i l'acompanyament musical de l'Alfonso.




Finalment, hem pelat patates i les hem "tronxat"; és a dir, enfonsar el ganivet i fer la última partició amb la mà, de manera que la patata faci un petit esclat.


- Com a últim pas, ho posem tot a bullir, i el què marcarà el punt d'enllestiment, serà l'estat de la patata: que estigui feta, però que no es desfaci.





BON PROFIT!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario