lunes, 11 de diciembre de 2017

1 DESEMBRE 2017. DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA




ARSU començà l'1 de desembre, des de la Illeta a preparar el material de comemmoració del dia de la SIDA, decorant la Illeta amb un pòster d'un llaç vermell format per mans, acompanyat de targes i tríptics informatius.






                       


Com cada any, ARSU participà a la plaça de Prim amb altres entitats (ASSIR, Salut Pública Ajuntament de Reus, entre d'altres).



Allí vam muntar la parada d'informació sobre els riscos d'encomanar la malaltia de la SIDA, i també com reduïr i prevenir aquesta malaltia, donant preservatius i tríptics informatius, a més de regalar una postal molt significativa, en blanc i negre, el llaç vermell del dia.

Durant l'acte, ARSU-RTV va aprofitar aquest dia per entrevistar a diferents persones que van acudir a la plaça. La plaça estava molt ambientada amb un grup de música en viu, la qual cosa va fer que s'apropés més gent. A part, que des d'algunes escoles de Reus van fer xerrades sobre el tema de la SIDA i en acabar, els joves de les classes s'aproparen a la plaça per a agafar informació de les diferents entitats.




Després, vam anar al Servei d'Addiccions de l'Hospital Sant Joan de Reus, per muntar una paradeta també sobre el mateix tema, aprofitant que és un lloc on molts usuaris es desplacen i així, vam poder transmetre aquesta informació.




També, des d'ARSU-RTV vàrem entrevistar a usuaris i personal de l'Hospital. Va ser un matí molt profitós per poder difuminar la situació actual sobre aquesta malaltia i la manera de com poder anant aturar-la.















Molt caminat i molt a recórrer!

No hay comentarios:

Publicar un comentario