jueves, 17 de mayo de 2018

SANT JORDI 2018 / TALLER DE ROSES

Aquest any hem treballat diverses modalitats de roses.

Concretament, durant uns dies hem estat a les ordres d'en Josep artesà que ja ens ha ofert el seu suport a algunes dinàmiques. I que resulta bon comunicador a l'hora d'explicar i donar instruccions a les manualitats.


 La traça consisteix en anar per capes, de pètal en pètal, donant la forma al capoll.Se'ns va acudir de presentar-les, fent una mena de torretes amb gots de iogurt revestits amb cola blanca i sorra de la platja.

Una altra modalitat és amb feltre, retallant la forma de la fulla i aconseguint l'efecte de la flor, fent el plec i sostenint-lo amb silicona.El dia de Sant Jordi, al migdia, vam celebrar el 14è aniversari de la Illeta. Efectivament, la història d'aquest equipament està molt lligada a l'associació ARSU, que ja fem preparatius per la commemoració, l'any que ve, del seu 20è aniversari.
Mentrestant, des de mig matí es començà a preparar la parada de roses i llibres a la plaça del Castell.

A banda de ser una petita font d'ingressos. La jornada festiva de Sant Jordi és una oportunitat per donar-nos a conèixer, i visibilitzar l'associació i la seva tasca. 

Un excel·lent oportunitat que brinda molts moments informals, de contacte amb diferents entitats, associacions i grups del municipi.
B O N A    F E I N A ☺ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario