A primera hora del matí el protagonisme era al cel. Núvols i broma: ningú no s'atrevia a assegurar si plouria o no.
Amb alguns dubtes vam enfilar el camí cap a l'ermita de les Borges del Camp. A poc a poc, a mesura que avançàvem, el cel feina net.
Un cop a l'ermita, vam començar les feines del dia: buscar llenya, encendre i preparar el foc, especiar les carxofes i la carn, vigilar i mantenir el foc, estar atents a la carn i coure els calçots.
La salsa ja la portàvem feta de La Illeta
Vora dos quarts de tres, o el que és el mateix, tres hores després de començar, l'equip de cuiners va donar el senyal de què tot estava enllestit. I una altra brigada, es va encarregar de parar taula: tot degudament disposat per dinar.
Torrades, calçots, carxofa a la flama; i cuixa de pollastre, baldana d'arròs, xoriç i llonganissa a la brasa.
Tot la mar de bo.
I una mica de temps lliure abans de fer el camí de baixada fins l'estació de bus del poble.
Sis dies abans de començar la primavera, vam gaudir de l'espectacle de la Naturalesa. Dia rodó
No hay comentarios:
Publicar un comentario