L'ingredient fonamental són les galtes de porc. Nosaltres proposem una recepta fàcil.
Aquesta recepta és per 20 persones (1 galta per cada comensal).
Primer pas, feu una picada de 8 cebes.
Després, afegiu-la a l'olla en oli bullent.
I quan la ceba comenci a daurar-se, afegiu-hi pastanaga picada.
Si fa no fa, la mateixa quantitat que de ceba.
Quan la textura estigui al punt i amb aspecte beu daurat retireu-la i passeu-hi la batedora.
Paral·lelament a tot aquest procés, desosseu les galtes.
Feu servir un ganivet ben esmolat per resseguir l'os amb la fulla.
Un cop dessossades les galtes, bullirem els ossos en aigua i ho farem servir com a brou. Tot enretirant les impureses.
Enfarineu la carn i passeu-la per oli bullent.
La idea és que quedi una mica cruixent i sucós.
Posteriorment, amb unes tisores esbocineu els filets.
Finalment, afegiu la carn al sofregit de ceba i pastanaga.
Opcionalment, podeu afegir-hi patata. Això sí, amb prou destresa -jugant amb el brou- perquè no se us passin.
NOTA DELS AUTORS: En aquesta ocasió no hem fotografiat la presentació del plat, ni de tots a taula; però us assegurem aquest plat convida a entaular-se en companyonia i encetar bones converses.
No hay comentarios:
Publicar un comentario