martes, 7 de junio de 2016

TALLER (ROSES I PUNTS DE LLIBRE) I CELEBRACIÓ DE SANT JORDI 2016

Com cada any des d'ARSU-Illeta vam preparar unes manualitats en motiu de Sant Jordi.




  • En primer lloc,  vam sel·leccionar una llegenda de Sant Jordi, la vam imprimir, i posteriorment vam vessar-hi pega estenent-la amb un pinzell:






  • Un cop assecada la pega; vam confeccionar les peces (pètals i fulles) amb motllos de figures geomètriques (cor, trèbol i pinacle). I, posteriorment, les vam calcar i retallar la silueta.








  • Després, el pas més difícil fou enganxar les peces a la tija (pals de pinxo pintats de color verd): enrotllant una peça i enganxant-la fortament.  




  • Posteriorment, encolarem cors petits i els enganxàrem amb cura. Un efront de l'altre, tot començant a donar forma de capoll de flor.








  • Aquest pas, l'anàrem repetint. És a dir, succeïrem pètal rere pètal, tot seguint la forma que la manualitat "anava demanant".





POC A POC I AMB PACIÈNCIA, ACONSEGUIREM 
EL PRIMER RAM!



  • Un cop dominada la tècnica de confecció, les variants de presentació són múltiples: com per exemple, les clàssiques (pintades amb esprai verd i vermell).  




Com a novetat, aquest 2016 ARSU-Illeta confeccionà també manualitats de punts de llibre!

        

El procés fou molt senzill i consistí en fer patrons de cartolina: un per les dents i un de doble pel cos dels dracs. Finalment, ens nodrírem d'ulls de merceria per donar un to simpàtic a les figures.

                                                                      




BON EFECTE!!


I finalment gaudirem d'un Sant Jordi més!






No hay comentarios:

Publicar un comentario