viernes, 14 de octubre de 2016

TALLER DE CUINA A LA ILLETA (Galtes de porc)


L'ingredient fonamental són les galtes de porc. Nosaltres proposem una recepta fàcil.




Aquesta recepta és per 20 persones (1 galta per cada comensal).
Primer pas, feu una picada de 8 cebes. 






Després, afegiu-la a l'olla en oli bullent. 



I quan la ceba comenci a daurar-se, afegiu-hi pastanaga picada. 
Si fa no fa, la mateixa quantitat que de ceba.


 


Quan la textura estigui al punt i amb aspecte beu daurat retireu-la i passeu-hi la batedora.


 





Paral·lelament a tot aquest procés, desosseu les galtes. 
Feu servir un ganivet ben esmolat per resseguir l'os amb la fulla.



Un cop dessossades les galtes, bullirem els ossos en aigua i ho farem servir com a brou. Tot enretirant les impureses.


 


Enfarineu la carn i passeu-la per oli bullent. 
La idea és que quedi una mica cruixent i sucós.



Posteriorment, amb unes tisores esbocineu els filets.


Finalment, afegiu la carn al sofregit de ceba i pastanaga.



Opcionalment, podeu afegir-hi patata. Això sí, amb prou destresa -jugant amb el brou- perquè no se us passin.



NOTA DELS AUTORS: En aquesta ocasió no hem fotografiat la presentació del plat, ni de tots a taula; però us assegurem aquest plat convida a entaular-se en companyonia i encetar bones converses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario