viernes, 5 de mayo de 2017

TALLER DE CUINA: ESCUDELLA


Primer de tot, cal rentar bé els espinacs i tallar tota la verdura: alls, cebes i pastanaga, i ho sofregim tot una miqueta amb oli d'oliva.


A banda, en un bol preparem la carn: l'esmicolem, i la remenem amb ou i una mica de llet, passant-hi  polsim de sal, pebre, llorer i comí.



Tot seguit, tallem mitja col i la afegim. D'aigua n'hem de tirar fins la meitat de l'olla, aproximadament, i, després, hi afegim els naps i els porros sencers i la cansalada a daus.


  

Paral·lelament,  netegem el moresc i els cigrons abans d'afegir-los





Remenem a poc a poc, a poc a poquet; fins que notem que els espinacs estan al punt.


Un dels últims passos és enretirar tota la verdura: la ceba, la patata, i els porros.



 25 minuts a foc una mica fort


 


I llestos! BON PROFIT!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario