martes, 25 de julio de 2017

DIA MUNDIAL DE RECORD I HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE LES DROGUES (21 de Juliol de 2017)





El passat 21 de juliol vam celebrar el memorial a les víctimes de la guerra contra les drogues.

Cada any, algú proper ens deixa...

Malgrat que sovint es simplifica tot aquest fenomen i s'identifica les drogues i els seus consumidors com el problema; la realitat és molt més complexa i difícil de canviar. 

Com a conseqüència de la manca de regularització: persisteix la producció de substàncies adulterades al mercat negre, i es continua criminalitzant i estigmatitzant les persones consumidores. 

A més a més, el retràs en l'implementació de programes de reducció de danys i riscos (intercanvis de xeringues, teràpies substitutives amb opiacis, test de puresa de substàncies, sales de consum supervisat...) atempta la salut pública amb la propagació de malalties infeccioses, i, en darrer terme, provoca la mort de persones.


MANIFEST DE LA XARXA CATALANA DE PERSONES QUE USEN DROGUES, CATNPUD:




Dinar de germanor a La Illeta





Encesa d'espelmes.




Llibre de dedicatòries.




Per la tarda, vam viatjar fins a Santa Coloma de Gramanet, on el companys d'AUPA'M i ASAUPAM feien d'amfitrions a l'acte organitzat per CATNPUD. Allà, es descobrí un graffiti honorant les víctimes mortals de la guerra contra les drogues.





Més tard, com assenyala el company José Carbonell d'APDO, va tenir lloc una Assemblea General sota l'ombra de "l'arbre de les paraules".




                                     Conecta amb la plana web de CATNPUD

No hay comentarios:

Publicar un comentario