viernes, 10 de marzo de 2017

INTERVENCIÓ D'ARSU-FESTA. PREVENCIÓ EN EL CONSUM DE SUBSTÀNCIES AL CRAE "LA PASTORETA" DE REUS (24-nov. 2017)

El passat 24 de Novembre, es va realitzar una xerrada formativa sobre la prevenció en el consum de substàncies amb joves adolescents. Organitzada per ARSU-Festa de Reus, conjuntament amb el Programa “Primera Línia” de la Generalitat. 




Hi van assistir un total de 12 nens del CRAE “La Pastoreta” entre 14 i 17 anys d’edat, els quals es van mostrar molt interessats en el desenvolupament de l’activitat. 



La sessió, que va durar una hora i mitja, es va desenvolupar en dues parts. En primer lloc, les dues voluntàries d'ARSU-Festa van presentar un Power Point  relacionat amb diferents aspectes que tenen a veure amb sortir de festa i el consum de drogues. I, seguidament, es van tratar diferents tòpics que hi estan relacionats. Això va donar peu a què els/les joves poguessin fer preguntes i originar un debat on  els mateixos joves eren els qui propasaven temes i dubtes.







Per concloure l’activitat, un representant del CRAE "La Pastoreta" i membre del projecte de “Primera Línia” va incidir en la prevenció del consum de substàncies, generant un nou debat, exposant un cas pràctic en el què els joves havien d’opinar sobre un cas concret i defensar els motius de la seva decisió. 

Un cop acabada la sessió, els joves participants van agrair el fet de disposar d’un espai on poder expressar els dubtes sobre aquesta matèria, i van demanar tornar a fer la formació.


Tant els membres d'ARSU-Festa, com el representant del programa “Primera Línia” del CRAE “La Pastoreta”, van valorar molt positivament l’actitud dels joves i la seva predisposició a parlar sobre prevenció de drogues.


Antón Figueras
ARSU-Festa

No hay comentarios:

Publicar un comentario