martes, 23 de julio de 2019

PÀDEL AMB TUAquesta iniciativa sorgeix com a fruit d'una interrelació entre entitats membres de  la T a u l a    d e    S a l u t    M e n t a l  del Camp de Tarragona.EL PROCÉS

Després de diverses coordinacions entre l'Associació Pàdel Amb Tu (Associació d'Esport Adaptat), i ARSU- La Illeta vam apropar les necessitats i especificitats de dos col·lectius fins que... es van materialitzar i concretar activitats, mesures, accions concretes per engegar   el   p r o j e c t e.


TARGET  (FITXA TÉCNICA)

Descripció: Reparació de pales de pàdel. Iniciació a l'esport del pàdel.

Objectiu: Fomentar l'esport amb persones amb capacitats diverses.


ELS ENTREBANCS

Tot i ser un projecte amb un pressupost molt modest, com moltes vegades passa als últims darrers anys, l'escull més important és financerCliqueu la fotografia per enllaçar directament amb la notícia


LLUM VERDA

Un cop la Fundació Redis aprova la partida pressupostària (bàsicament de material i monitoratge ), finalment, es va poder rubricar el Conveni. I vam avisar els mitjans de comunicació.
COMENCEM !!


La cosa no va ser tan fàcil com en un principi semblava.

La part de taller de reparació de pales la valorem molt satisfactòriament.

VALORACIÓ.

Una experiència molt enriquidora que s'ha aturat a l'estiu, a la primera fase. I que la seva reedició torna a penjar d'un fill, a l'espera d'un nou finançament.


Iniciativa sorgida a:Organitza:Patrocina:Col·labora:No hay comentarios:

Publicar un comentario